• Miért érdemes a gumiabroncs tárolás szolgáltatást választani?

  A szakszerű gumitárolással az abroncsok élettartama meghosszabbítható. Az otthoni tárolással szemben, az általunk felügyelt tárolás nem okozhat kárt az abroncsban, így az autó biztonságos használatát sem veszélyeztetheti, és a gépkocsi általános élettartama megnövelhető.

 • Mit jelent a háztól-házig szolgáltatás?

  A háztól-házig szolgáltatás lényege, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, járművét az Ön által megadott helyen és időben átvesszük, majd a szervizelés elvégzését követően házhoz is szállítjuk azt. A szolgáltatást kényelmesen megrendelheti online szerviz bejeletkezés során.

 • Miért érdemes ózonnal fertőtleníteni?

  Az autó szellőzőrendszere a mikroorganizmusok szempontjából egy potenciális veszélyforrás. A klímaberendezés nehezen hozzáférhető részeiben könnyedén telepednek meg a gombák, baktériumok a számukra ideális nedves és sötét részeken. Az autó ventilátor része ezeket az anyagokat a levegőben keringteti. A nyálkahártyával érintkezve ezek különféle légúti panaszokat, allergiát, irritáltságot okozhatnak. Az idősek és a csecsemők, gyerekek – kevésbé ellenálló immunrendszerük miatt – potenciálisan jobban ki vannak téve ennek a veszélynek.

 • Mennyi időt vesz igénybe az ózonos fertőtlenítés?

  Az eljárás nagyon gyors, körülbelül 20 perig tart. Ezalatt az autó ajtajai és ablakai csukott állapotban vannak és a belső légkeveréses rendszer, klíma berendezés pedig bekapcsolva. Ez alatt a kocsiba helyezett ózongenerátor folyamatosan állítja elő a fertőtlenítő hatású anyagot. Az eljárás végeztével kivesszük az utastérből az eszközt és nyitott ablakok mellett hagyjuk a gáz eltávozását, amelyből oxigén lesz. Körülbelül 10-15 perc szellőztetés után vége is a folyamatnak, melynek eredménye a tiszta, vírusoktól és baktériumoktól mentes autó. A láthatatlan gondok mellett olyan problémák is megoldódnak, mint a cigaretta vagy egyéb égési füst, illetve a kisállat okozta szagok. Az ózontechnológia nyomán valódi tisztaságot kaphatunk.