Küldje el abroncsait egy kellemes wellness túrára gumihotelünkbe! Nem kell a pakolással bajlódnia, és mi biztosítjuk a hosszú élettartalmat eredményező klímát és tárolási módot!

A gumiabroncs állomány egy igen költséges befektetés, így nem mindegy, hogy viseljük gondjukat, hogyan vigyázunk rájuk. A kerékcsere csak egy momentuma a gumiabroncs garnitúra életének, éppen ennyire fontos a gumiabroncs szett átvizsgálása és szakszerű tárolása is. A megfelelő tárolás segít abban, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket – melyekkel általában csak a következő kerékcserénél szembesülünk -, mint például az abroncs sérülése vagy tárolás közbeni deformálódása, esetleg a gumi öregedése idő előtt vagy szokatlan körülmények miatt.

Az abroncsok állapota, illetve a téli-nyári gumi megkülönböztetett használata azért is fontos, mert egy átlagos hazai autós a felmérések szerint nagyjából kétszer annyi kilométert tesz meg ugyanazzal a szett gumival, mint nyugat-európai társa. A számok azt mutatják, hogy az autósok körülbelül egynegyede hagyja fent a téli gumikat a melegebb szezonokra. A téli gumi azonban lágyabb, így a melegebb időkben a féktávolság akár 10 méterrel is hosszabb lehet, a fogyasztást pedig körülbelül 10%-kal növeli a nem szezonnak megfelelő gumi.

A szakszerű gumitárolással az abroncsok élettartama meghosszabbítható. Az otthoni tárolással szemben, az általunk felügyelt tárolás nem okozhat kárt az abroncsban, így az autó biztonságos használatát sem veszélyeztetheti és a gépkocsi általános élettartama megnövelhető.

A gumihotel szolgáltatás keretein belül éves tárolási díj fejében vigyázunk autója gumijaira, egészen a következő használatig. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást, különösképpen azoknak, akiknek a megfelelő otthoni gumiabroncs tárolás nem vagy nehezen megoldható.

Kérdése van?