Tisztán és biztonságosan szeretteinkkel – ez az igazi családi utazás élményének alapfeltétele. Bízza autójának tisztítását ránk, és  nem kell aggódnia vírusok ,baktériumok miatt!

A Petrányi Autó márkafüggetlen szervizében a fertőtlenítő spray-vel történő fertőtlenítést mellett Ön kérheti a vegyszermentes ózongenerátoros fertőtlenítést is:

  • Ózonos fertőtlenítés: Az ózongenerátoros fertőtlenítés teljesen veszély- és vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, alkalmas higiéniai kezelésként, allergiamentesítésre, szagtalanításra. Az ózonos fertőtlenítés mindhárom kereskedésünkben, kizárólag szervizelés során rendelhető meg.
  • Fertőtlenítő spray: A fertőtlenítéshez használt termék a Loctite SF7080 spray, mely hatékony a szennyezett felületeken található gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben. A fertőtlenítő spray mindhárom kereskedésünkben, szervizelés során és önállóan is megrendelhető.

Munkadíjak

  • Ózonos fertőtlenítés 5 990 Ft
  • Fertőtlenítő spray 3 990 Ft

Gyakori kérdések

  • Az autó szellőzőrendszere a mikroorganizmusok szempontjából egy potenciális veszélyforrás. A klímaberendezés nehezen hozzáférhető részeiben könnyedén telepednek meg a gombák, baktériumok a számukra ideális nedves és sötét részeken. Az autó ventilátor része ezeket az anyagokat a levegőben keringteti. A nyálkahártyával érintkezve ezek különféle légúti panaszokat, allergiát, irritáltságot okozhatnak. Az idősek és a csecsemők, gyerekek – kevésbé ellenálló immunrendszerük miatt – potenciálisan jobban ki vannak téve ennek a veszélynek.

  • Az eljárás nagyon gyors, körülbelül 20 perig tart. Ezalatt az autó ajtajai és ablakai csukott állapotban vannak és a belső légkeveréses rendszer, klíma berendezés pedig bekapcsolva. Ez alatt a kocsiba helyezett ózongenerátor folyamatosan állítja elő a fertőtlenítő hatású anyagot. Az eljárás végeztével kivesszük az utastérből az eszközt és nyitott ablakok mellett hagyjuk a gáz eltávozását, amelyből oxigén lesz. Körülbelül 10-15 perc szellőztetés után vége is a folyamatnak, melynek eredménye a tiszta, vírusoktól és baktériumoktól mentes autó. A láthatatlan gondok mellett olyan problémák is megoldódnak, mint a cigaretta vagy egyéb égési füst, illetve a kisállat okozta szagok. Az ózontechnológia nyomán valódi tisztaságot kaphatunk.

Kérdése van?