Írjon nekünk

Munkatársaink hamarosan válaszolnak

Cégünkről

A Petrányi Autó Szerviz a Bosch Car Service hálózat tagja. E két név hallatán Ön biztos lehet abban, hogy minden problémára a lehető legjobb megoldást igyekszünk megtalálni. Függetlenül attól, hogy Ön mennyire jártas az autók világában, mindig bízhat a kapott tanácsokban és a kivitelezés színvonalában. Szervizünk a szükséges összes célszerszámmal és diagnosztikai műszerrel rendelkezik.

Céginformációk

  • Formátum: info@cegem.hu
  • Formátum: +36201234567
  • Adatvédelmi tájékoztatóKijelentem, hogy a Petrányi-Autó Kft. Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat elolvastam és megértettem.
  • Marketing célú megkeresésekHozzájárulok ahhoz, hogy a Petrányi Csoporthoz tartozó, az adatkezelési tájékoztatóban tételesen felsorolt vállalkozások (Petrányi-Autó Kft., NEXT AUTO Kft., NEXT AUTO RENT Kft., miniBUD Kft., Petrányi Borterasz Kft.), a tájékoztatóban részletesen bemutatott feltételek mentén újdonságokkal, marketing ajánlatokkal megkereshessenek az alábbi csatornákon:

Munkatársaink

Keress minket bizalommal

Petrányi Autó munkatárs mosolyogva alkatrészeket mutat be

Dolgozzon a Petrányi Autónál

A Petrányi Autó nem csupán egy munkahely

A Petrányi Autó nem csak egy munkahely a sok közül. Ez az a munkahely, ahol otthon érezheti magát. Legyen az Ön munkahelye is! Izgalom, kihívás. Megbízhatóság és stabilitás. Családi vállalkozás, családias légkör. Szakmai fejlődés. Munkatársaink jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk.