• Hány év garancia jár a fényezésre?

  Javított fényezés esetén egy kormányrendelet fél évet ír elő, de a magas szintű technológia és anyag felhasználás miatt 1 év garanciát biztosítunk az általunk elvégzett munkákra.

 • Tartósabb a metál fényezés mint az akril?

  A metál színeket egy UV vèdő lakk réteg védi, míg az akril festékekben a pigmentek és az UV blokkolók egy keverékben vannak jelen. Mindazonáltal a Petrányi Autó a Sikkens kiváló festékanyagaival dolgozik, melyek a lehető leghosszabb távon őrzik meg színüket.

 • Mennyi idő alatt mattul a fényezés?

  A mattulás a használat ès a környezeti hatások függvénye, ugyanakkor az általunk alkalmazott magas minőségű Sikkens festéktechnológia kizárja, hogy a festékréteg gyorsabban mattuljon a gyárinál.

 • Hogyan óvhatom meg a fényezést?

  A friss fényezésen semmiképp ne alkalmazzunk waxot legalább 2 hétig. Kerüljük az agresszív mosószereket és a gépi mosó használatát. Lehetőleg védett helyen parkoljunk (pl.: garázs, beálló). Egyéb védőrétegeket alkalmazhatunk, mint a nanotechnológia vagy a kerámia bevonat. A madárürüléket a lehető leghamarabb távolítsuk el a fényezésről, mert nagyon erős maró hatással bír.

 • Hány mikron a gyári fényezés?

  A gyári értékeknek a külső felületeken 60-300 mikron között kell lenni, míg a belső felületeken 30-300 mikron közötti érték az elfogadott.